Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
Εκτέλεση
- Αραδιάζουμε τις πιπεριές σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα με τη φλούδα προς τα πάνω και τις ψήνουμε σε καυτό γκριλ μέχρι να μαυρίσουν απ’ έξω.
- Τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις σκεπάζουμε με μεμβράνη ώστε να ιδρώσουν και να ξεφλουδίζονται πιο εύκολα.
- Αραδιάζουμε τις μελιτζάνες και τα μανιτάρια σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα.
- Τα ψήνουμε στους 200°C σε προθερμασμένο φούρνο για 15΄.
- Εν τω μεταξύ χτυπάμε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ στο μπλέντερ να γίνουν σαν κρέμα.
- Ισομοιράζουμε λίγο απ’ όλα τα λαχανικά σε 4 πιάτα.
- Σκορπίζουμε από πάνω μπουκίτσες μοτσαρέλα και περιχύνουμε κάθε πιάτο με ντρέσινγκ βασιλικού.