• προετοιμασία 30 λεπτά
  • μαγείρεμα 30 λεπτά
6
  • 4 κόκκινες πιπεριές κομμένες στα τέσσερα
  • 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες στα τέσσερα
  • 2 πράσινες πιπεριές κομμένες στα τέσσερα
  • 4 μανιτάρια πλευρότους κομμένα στα τέσσερα
  • 1 μελιτζάνα κομμένη σε φέτες οριζόντιες
  • 200 γραμμ. μοτσαρέλα σε μπουκίτσες
  • Για το ντρέσινγκ βασιλικού
  • 2 κ.σ. ξίδι από κρασί
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 φλ. τσαγιού φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού
  • 1 κ.σ. νερό
  • 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • λίγο αλάτι
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Χτυπάμε τα υλικά για το ντρέσινγκ να γίνουν κρέμα

    Για τη σαλάτα

    Αραδιάζουμε τις πιπεριές σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα με τη φλούδα προς τα πάνω και τις ψήνουμε σε καυτό γκριλ μέχρι να μαυρίσουν απ’ έξω.

    Τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις σκεπάζουμε με μεμβράνη ώστε να ιδρώσουν και να ξεφλουδίζονται πιο εύκολα.

    Αραδιάζουμε τις μελιτζάνες και τα μανιτάρια σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα. Τα ψήνουμε στους 200οC σε προθερμασμένο φούρνο για 15΄.

    Εν τω μεταξύ χτυπάμε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ στο μπλέντερ να γίνουν σαν κρέμα.

    Ισομοιράζουμε λίγο απ’ όλα τα λαχανικά σε 4 πιάτα. Σκορπίζουμε από πάνω μπουκίτσες Dirollo μοτσαρέλα και περιχύνουμε κάθε πιάτο με ντρέσινγκ βασιλικού.

    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται