Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Το μίγμα
- Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, το baking powder, το αλάτι, τη βανίλια και τις σταγόνες σοκολάτας και τα ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε το βούτυρο και το γάλα και ανακατεύουμε µε σύρμα.
- Βουτυρώνουμε ένα μικρό, τετράγωνο, πυράντοχο σκεύος 24Χ24.
- Αδειάζουμε μέσα το μίγμα.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη µε το κακάο και πασπαλίζουμε το μίγμα.
- Περιχύνουμε σιγά σιγά µε το βραστό νερό.
- Ψήσιμο και χρόνος
- Ψήνουμε στους 170°C για περίπου 40΄, να σταθεροποιηθεί.
- Σερβίρουμε µε κουτάλα, συνοδεύοντας τη µε παγωτό ή λίγη κρέμα γάλακτος.