Υλικά
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΚΑΣΤΑΝΟ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΚΑΣΤΑΝΟ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε χαραγμένα τα κάστανα, για 10 με 15 λεπτά να ανοίξουν.
 - Τα ξεφλουδίζουμε, και κρατάμε 1 κιλό καθαρή σάρκα.
 - Διαβάστε όλα τα μυστικά μου για να καθαρίσετε, να μαγειρέψετε και συντηρήσετε σωστά τα κάστανα.
 - Ζεσταίνουμε το βούτυρο να λιώσει.
 - Ρίχνουμε τα κάστανα, και τα ανακατεύουμε να βουτυρωθούν καλά.
 - Προσθέτουμε το ζωμό και το γάλα.
 - Τα σκεπάζουμε, και τα σιγοβράζουμε μέχρι να απορροφήσουν όλα τα υγρά και να μαλακώσουν.
 - Πασπαλίζουμε με μοσχοκάρυδο και αλατίζουμε.
 - Τα περνάμε από το μύλο του πουρέ για να πολτοποιηθεί.
 - Γαρνίρουμε τον πουρέ κάστανο σε φωλιά και από πάνω τοποθετούμε όποιο μαγειρεμένο κρέας θέλουμε.
 - Φτιάξτε τον πουρέ κάστανο, διατηρήστε τον ζεστό και τελευταία στιγμή περάστε τον στον μύλο λαχανικών, αλλιώς αλέστε τον.
 - Θέλετε περισσότερες νόστιμες γαρνιτούρες για τα τραπέζια σας; Βρείτε εδώ περισσότερες μοναδικές συνταγές!
 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
            
                ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ            
            
    








