Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
- Πανάρουμε πρώτα τα κομμάτια της φέτας σε λίγο αλεύρι, ώστε να απορροφήσουν τα υγρά.
- Ανοίγουμε τα φύλλα κρούστας στον πάγκο εργασίας και τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο. Διπλώνουμε κάθε φύλλο στη μέση.
- Τοποθετούμε στο κέντρο του φύλλου ένα κομμάτι φέτας και αλείφουμε τις άκρες με ασπράδι, για να κολλήσουν.
- Τυλίγουμε τη φέτα σε πακέτο. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με τα υπόλοιπα φύλλα.
- Τοποθετούμε τα πακετάκια σε σκεύος πασπαλισμένο με αλεύρι, με την ένωση προς τα κάτω, και τα καλύπτουμε με μεμβράνη. Τα βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες, ώστε να σφίξουν.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Μόλις κάψει, τηγανίζουμε τα πακετάκια φέτας, πάντα με την ένωση προς τα κάτω. Τηγανίζουμε για 2–3 λεπτά την κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα.
- Τα μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν και, όσο είναι ακόμα ζεστά, τα σερβίρουμε.
- Γαρνίρουμε με γλυκό του κουταλιού (βύσσινο ή κυδώνι) ή ραντίζουμε με θυμαρίσιο μέλι.
- Πασπαλίζουμε με καβουρδισμένο σουσάμι και μαυροσούσαμο.
- Σερβίρουμε τα πακετάκια φέτας ζεστά.









