Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΟ FROSTING ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
- Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα και να σχηματιστεί μια μους σαν βουτυρόκρεμα.
- Βάζουμε το vegan frosting frosting χωρίς ζάχαρη σοκολάτας σε κορνέ ζαχαροπλαστικής και το παγώνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί.
- Γαρνίρουμε κέικ, cupcakes, τούρτες, μπισκότα και ό,τι άλλο μας αρέσει.
- Όσο περισσέψει, απολαύστε το με το κουτάλι γιατί αυτή η super food συνταγή μας κάνει καλό!
ΜΥΣΤΙΚΑ
- Για να έχει βελούδινη υφή το frosting, πρέπει τα αβοκάντο να είναι ώριμα και πολύ μαλακά.
- Δείτε πώς θα κάνετε το αβοκάντο να ωριμάσει πιο γρήγορα εδώ, και πώς θα το τεμαχίσετε εύκολα και γρήγορα εδώ.
- Αν τα αβοκάντο είναι σκληρά δεν θα λιώσει τελείως το αβοκάντο και δεν θα ομογενοποιηθεί σωστά το Frosting.
- Η πυκνότητα του frosting σοκολάτας όπως συμβαίνει και στη συνταγή βουτυρόκρεμα, εξαρτάται πάντα από την προσθήκη υγρών.
- Δηλαδή αν θέλετε πιο πυκνή υφή θα βάλετε σιγά σιγά την κρέμα καρύδας μέχρι να έχει την πυκνότητα που εσείς θέλετε.
- Είναι πολύ βασικό να μην μπερδευτείτε και αγοράσετε γάλα καρύδας από το ψυγείο στο σούπερ μάρκετ.
- Αυτό το γάλα είναι αραιό και δεν θα πήξει το frosting.
- Χρησιμοποιήστε παχύρευστο γάλα καρύδας, το οποίο είναι συσκευασμένο σε κονσέρβα.
- Έχει πυκνή υφή και βγαίνει βελούδινο το frosting.
- Ανακινείστε καλά την κονσέρβα πριν την ανοίξετε.
- Διατηρείται στο ψυγείο για 3 ημέρες.
- Η συγκεκριμένη δόση φτάνει να στολίσετε πλούσια 6 cupcakes.
Δείτε όλες τις συνταγές μου για τα ωραιότερα cupcakes εδώ.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ