Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ
- Ανοίγουμε τη συσκευασία του φύλλου.
- Πιάνουμε ένα ένα και σουρώνουμε με τα δάχτυλα σε σχήμα βεντάλιας.
- Το βάζουμε στο ταψί το ένα πλάι στο άλλο.
- Τα περιχύνουμε µε το λιωμένο βούτυρο.
- Τοποθετούμε στη μεσαία σχάρα και ψήνουμε για 15΄-20’ να ροδίσουν.
- Τα βγάζουμε στον πάγκο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
- Σε ένα µπολ βάζουμε το ζαχαρούχο, το γάλα, το αλάτι, την βανίλια και την κανέλα.
- Ανακατεύουμε με ένα σύρμα τα υλικά
- Περιχύνουμε προσεκτικά τα ζεστά ψημένα φύλλα στο ταψί.
- Ξαναβάζουμε στο φούρνο στη μεσαία σχάρα.
ΨΗΣΙΜΟ
- Ψήνουμε στον αέρα για περίπου 25΄ μέχρι να φουσκώσει να σταθεροποιηθεί και να ροδίσει ελαφρά.
- Μόλις τη βγάλουμε από το φούρνο, αφήνουμε να σταθεί για 10 λεπτά.
- Πασπαλίζουµε µε ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Tips
- Απολαύστε την ζεστή με μπόλικη κανελοζάχαρη.