Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μπολ το φυστικοβούτυρο, το τυρί κρέμα και την άχνη ζάχαρη.
- Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει παχύρευστη.
- ταδιακά την προσθέτουμε στο μείγμα και με ένα σύρμα ή μια σπάτουλα αναδεύουμε απαλά, μέχρι να ενωθούν πλήρως τα υλικά.
- Σε ποτήρια ή μπολ βάζουμε λίγη τριμμένη μπισκοτένια βάση, ισομοιράζουμε τη μους και τη βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
- Για την επικάλυψη: Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και αποσύρουμε από τη φωτιά μόλις αρχίσει να αχνίζει.
- Προσθέτουμε τη σοκολάτα και, αν θέλουμε, λίγο μέλι. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Περιχύνουμε τη μους φυστικοβούτυρου με τη σοκολάτα και αφήνουμε το γλυκό να παγώσει καλά ώστε να σταθεροποιηθεί.
- Γαρνίρουμε με λίγα σπασμένα φιστίκια και κόκκινα φρούτα.









