
Μαγειρέψτε ψάρια τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, γιατί μας κάνει καλό! Εδώ θα βρείτε τις πιο εύκολες και νόστιμες συνταγές για ψάρια. Τα ψάρια, κατέχουν περίοπτη θέση στη Μεσογειακή διατροφή,...
Μαγειρέψτε ψάρια τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, γιατί μας κάνει καλό! Εδώ θα βρείτε τις πιο εύκολες και νόστιμες συνταγές για ψάρια. Τα ψάρια, κατέχουν περίοπτη θέση στη Μεσογειακή διατροφή,...
Μπριάμ με μπακαλιάρο, από τα πιο ωραία καλοκαιρινά φαγητά. Εύκολη, πεντανόστιμη και ελαφριά συνταγή!
ΜαγείρεψεΨάρι σε κρούστα αλατιού Αυτή η συνταγή της Αργυρώς, σίγουρα θα σας δώσει ένα έξυπνο τρόπο ψησίματος. Δοκιμάστε να ψήσετε το ψάρι...
ΜαγείρεψεΜπαρμπούνια σαβόρο Ψάρια σαβόρο έφτιαχναν στα νησιά αφενός για να παίρνουν οι ψαράδες φαγητό μαζί τους στα ταξίδια τους (γιατί αφού δεν...
ΜαγείρεψεΨάρι στο φούρνο με λαχανικά Εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή της Αργυρώς για να φτιάξετε ψάρι στο φούρνο. Με πατάτες και μπόλικα λαχανικά,...
ΜαγείρεψεΣαρδέλες στο φούρνο με πατάτες Πεντανόστιμη συνταγή της Αργυρώς, που θα σε ταξιδέψει. Σαρδέλες ψητές με πατάτες λαδορίγανη που θα τρελάνουν κόσμο....
ΜαγείρεψεΜια γαλλική συνταγή για ψάρι γλώσσα στο τηγάνι, η γνωστή γλώσσα με σάλτσα μενιέρ γεμάτη αρώματα βουτύρου!Με απορροφητικό χαρτί ταμπονάρουμε...
ΜαγείρεψεΗ Αθηναϊκή σαλάτα περιέχει βραστό ψάρι και αθηναϊκή μαγιονέζα. Για την Αθηναϊκή σαλάτα με βραστό ψάρι με αθηναϊκή μαγιονέζα,Βάζουμε σε κατσαρόλα...
ΜαγείρεψεΟι ψαροκροκέτες από την Αργυρω, είναι μία εύκολη συνταγή που αγαπούν μικροι και μεγαλοι. Για τις ψαροκροκέτες, καθαρίζουμε πρώτα τις πατάτες, τις...
ΜαγείρεψεΓια την ψαρόσουπα βελουτέ με λαχανικά, βάζουμε πρώτα σε στενή, βαθιά κατσαρόλα όλα τα λαχανικά: τα κρεμμύδια χαραγμένα σταυρωτά, τις...
ΜαγείρεψεΟι λεμονάτοι γίγαντες με μπακαλιάρο, μπορούν να γίνουν και χωρίς το ψάρι. Όλα τα υλικά ακριβώς όπως στην παρακάτω εκτέλεση χωρίς το μπακαλιάρο. Δίνει...
ΜαγείρεψεΟ μπακαλιαρος στο φούρνο λεμονατος, γίνεται γρήγορα με μικρή προετοιμασία. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατεψυγμενο φιλετο μπακαλιαρου στο φουρνο γιατί γίνεται το ίδιο...
ΜαγείρεψεΓια το φιλετο μπακαλιαρου στη λαδοκολλα, ανακατεύουμε μέσα σε ένα μπολ τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το φινόκιο, τις ντομάτες, την κάππαρη, το...
ΜαγείρεψεΓια την εύκολη και ελαφρυά τονοσαλάτα, συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε για τη συνταγή μας. Στη συνέχεια για την...
ΜαγείρεψεΓια τον σολομό με πικάντικες φακές και φασολάκια, συγκεντρώνουμε πρώτα τα υλικά μας. Στη συνέχεια για τη συνταγή φακές με σολομό,...
ΜαγείρεψεΓια το fish burger Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες δαχτυλίδια. Σε ένα μπολ βάζουμε το κρεμμύδι, το αγγουράκι πίκλα κομμένο σε φέτες και...
ΜαγείρεψεΓια την αυθεντική συνταγή fish and chips, βάζουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου πάνω σε λαδόκολλα μέσα σε ένα μικρό ταψί. Τα αλατίζουμε...
ΜαγείρεψεΜπακαλιάρος σκορδαλιά είναι μία γεύση που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Με απαλή ή και χρωματιστή σκορδαλιά για μπακαλιάρο, απογειώνεται. Άλλωστε,...
ΜαγείρεψεΓια το ψάρι πλακί στο φούρνο με πατάτες και μπάμιες, καθαρίζουμε πρώτα καλά το ψάρι μέσα και έξω. Το αλατίζουμε και το...
ΜαγείρεψεO Μπακαλιάρος με πράσα είναι μία εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή. Ο μπακαλιάρος με πράσα δε θέλει κόπο. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε το...
ΜαγείρεψεΟ πιο νόστιμος καραμελωμένος σολομός με σάλτσα τεριγιάκι και ρύζι, μαριναρισμένος με σόγια και μέλι.Βάζουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα...
ΜαγείρεψεΟ μπακαλιάρος ψαρόσουπα είναι ένα υγιεινό πιάτο που γίνεται εύκολα. Μπορείτε να απολαύσετε την ψαρόσουπα με κομμάτια λαχανικών ή να την...
ΜαγείρεψεΣολωμός με σάλτσα τυριού Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σολωμό. Ψήνουμε 1' από κάθε πλευρά. Το μεταφέρουμε σε ταψάκι...
ΜαγείρεψεΣολωμός με λαχανικά, μία ελαφριά συνταγή με λίγες θερμίδες και όλη τη γεύση, πολύ γρήγορη στην παρασκευή της.Αλατοπιπερώνουμε το σολομό. Βάζουμε...
ΜαγείρεψεΔιατροφικό σχόλιο του Αναστάσιου Παπαλαζάρου* "Ένα εξαιρετικά ισορροπημένο γεύμα και μάλλον παρεξηγημένο, καθώς τα ζυμαρικά εξακολουθούν για πολλούς να αποφεύγονται σε διατροφικά...
ΜαγείρεψεΓια τη πέστροφα στο φούρνο προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα στους 200°C. Θα χρειαστούμε 4 κομμάτια αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.Αφού καθαρίσουμε τα...
ΜαγείρεψεΝιγκίρι, σασίμι και μάκι sushi. Με την εύκολη συνταγή που σας έχω εδώ μπορείτε να τα φτιάξετε όλα! Maki sushi είναι το...
ΜαγείρεψεΠως συντηρούμε σωστά τα ψάρια και πως κάνουμε απόψυξη σε ένα κατεψυγμένο ψάρι; Υπάρχει τρόπος για γρήγορο...
ΠερισσότεραΓια την τσιπούρα ψητή στο φούρνο, αγοράζουμε τσιπούρες ίδιου μεγέθους για να ψηθούν ταυτόχρονα. Μέσα σε ένα ταψί βάζουμε μία σχάρα.Πλένουμε...
ΜαγείρεψεΓια τη λεμονάτη πέρκα στο φούρνο με πατάτες, στεγνώνουμε πρώτα καλά το κάθε φιλέτο πέρκας σε απορροφητικό χαρτί.Τα βάζουμε σε πιάτο, τα...
ΜαγείρεψεΤι είναι το σεβίτσε; Tο σεβίτσε είναι μία παραδοσιακή τεχνική και μέθοδος μαγειρικής με προέλευση το Περού. Το Περουβιανό σεβίτσε (ceviche...
ΜαγείρεψεΣτη συνταγή για ψάρια μαρινάτα από την Πάτμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα ψάρια μεσαίου μεγέθους αλλά δίνει καλύτερο αποτέλεσμα η μαρίδα...
ΜαγείρεψεΟ βραστός μπακαλιάρος από την Πάρο, είναι ο πιο νόστιμος λεμονάτος μπακαλιάρος στην κατσαρόλα. Ξαρμυρίζουμε πρώτα καλά το μπακαλιάρο. Διαβάστε εδώ όλα...
Μαγείρεψε