Φάβα του Αιγαίου
Η κλασική συνταγή για φάβα από την Αργυρώ. Αυτή που έφτιαχνε παλιά η γιαγιά και τρωγόταν στο λεπτό. Ένα ορεκτικό που...
ΜαγείρεψεΗ κλασική συνταγή για φάβα από την Αργυρώ. Αυτή που έφτιαχνε παλιά η γιαγιά και τρωγόταν στο λεπτό. Ένα ορεκτικό που...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε το χταπόδι με φάβα, ετοιμάζοντας πρώτα το χταπόδι. Χρειαζόμαστε ένα μικρό πήλινο σκεύος που να χωράει το χταπόδι. Αυτό είναι...
ΜαγείρεψεχορΦάβα πράσινη, πεντανόστιμη & εύκολη! Αν έχουμε τον χρόνο, βάζουμε τη φάβα σε ένα μπολ και την καλύπτουμε με νερό. Αφήνουμε 30 λεπτά...
ΜαγείρεψεΌπως τα φτιάχνουμε στην Πάρο όλο το χρόνο, απαραιτήτως 1-2 φορές την εβδομάδα. Όλα τα μυστικά για βελούδινη φάβα και σωστά...
ΜαγείρεψεΓια την παραδοσιακή φάβα Σαντορίνης Αρχικά ξεπλένουμε την φάβα Σαντορίνης, τη βάζουμε σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό (περίπου 5 κούπες) να...
ΜαγείρεψεΠαραδοσιακοί ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης, πρώτα βάζουμε σε ένα μπολ τα ντοματάκια σαντορίνης και τα ζουλάμε με τα χέρια. Προσοχή δεν τα τρίβουμε. Πρέπει...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε βελούδινη φάβα παντρεμένη συγκεντρώνουμε τα υλικά της συνταγής μας. Όσπρια σαν αυτό είναι ιδανικά για τη συνταγή για τη...
Μαγείρεψε