Χοιρινό κρασάτο με πρασοσέλινο
Για το χοιρινό με πράσα και σέλινο,στεγνώνουμε το κρέας σε απορροφητικό χαρτί. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα πράσα και τα...
ΜαγείρεψεΓια το χοιρινό με πράσα και σέλινο,στεγνώνουμε το κρέας σε απορροφητικό χαρτί. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα πράσα και τα...
ΜαγείρεψεΓια την ψαρόσουπα βελουτέ με λαχανικά, βάζουμε πρώτα σε στενή, βαθιά κατσαρόλα όλα τα λαχανικά: τα κρεμμύδια χαραγμένα σταυρωτά, τις...
ΜαγείρεψεΟ μπακαλιαρος στο φούρνο λεμονατος, γίνεται γρήγορα με μικρή προετοιμασία. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατεψυγμενο φιλετο μπακαλιαρου στο φουρνο γιατί γίνεται το ίδιο...
ΜαγείρεψεΜανέστρα κολοπίμπιρι από την Κέρκυρα, ή μανέστρα μπούρου μπούρου, φαγητό της κάθε μέρας στα περισσότερα κερκυραϊκά τραπέζια. Η μανέστρα Κολοπίμπιρι από την Κέρκυρα...
ΜαγείρεψεΓια την κοτόσουπα με κριθαράκι και λαχανικά, σε μια κατσαρόλα βάζουμε 1,5 λίτρο νερό. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και το βράζουμε για...
ΜαγείρεψεΟ βραστός μπακαλιάρος από την Πάρο, είναι ο πιο νόστιμος λεμονάτος μπακαλιάρος στην κατσαρόλα. Ξαρμυρίζουμε πρώτα καλά το μπακαλιάρο. Διαβάστε εδώ...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε να φτιάξουμε την ψαρόσουπα με ρύζι, καθαρίζοντας πρώτα τα ψάρια πολύ καλά από λέπια και εντόσθια. Πλένουμε καλά σε τρεχούμενο...
ΜαγείρεψεΓια την φασολάδα άσπρη Δεν χρειάζεται να μουλιάσουμε από πριν τα φασόλια. Ψιλοκόβουμε τα ξερά κρεμμύδια, τα καρότα σε μικρά καρέ κομμάτια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το σέλερι. Τρίβουμε την πατάτα...
ΜαγείρεψεΓια το ροφό στο φούρνο με πατάτες, βάζουμε πρώτα τις φέτες πατάτας σε ένα μακρόστενο ταψί, να το καλύψουν. Από πάνω...
ΜαγείρεψεΓια την κότα βραστή με ρύζι, βράζουμε πρώτα σε βαθιά κατσαρόλα την κότα μαζί με το καρότο, το κρεμμύδι και το...
Μαγείρεψε