Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Πλένουμε τα αγγούρια, καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και με ένα μαχαίρι τα κόβουμε όλα σε φέτες.
- Τα ρίχνουμε μαζί σε ένα μπολ, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλάτι και το ξίδι και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
- Βάζουμε τα αγγούρια και τα κρεμμύδια σε ένα βάζο, μαζί με όλα τα υγρά.
- Ρίχνουμε στο βάζο με το γρήγορο τουρσί τον άνηθο και το σφραγίζουμε καλά.
- Το συντηρούμε στο ψυγείο για 3 εβδομάδες, ενώ μπορούμε να το φάμε από την επόμενη ημέρα.
- Χρησιμοποιούμε το τουρσί ως συνοδευτικό σε κρέας ή ψάρι ή το σερβίρουμε ως ορεκτικό για ούζο.
- Επίσης ταιριάζει σε ντοματοσαλάτα και πατατοσαλάτα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ