Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε ένα μικρό μακρόστενο ή τετράγωνο ταψάκι. Σπάμε τη μια συσκευασία μπισκότα σε χοντρά κομμάτια και τα στρώνουμε στο ταψάκι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 °C.
Λιώνουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα, προσέχοντας να μην κάψει πολύ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε να λιώσει. Προσθέτουμε το κακάο, τη βανίλια και χτυπημένα τα αυγά.
Τέλος, προσθέτουμε κοσκινισμένα το αλεύρι και το αλάτι. Ανακατεύουμε απαλά.
Βάζουμε στο μείγμα τα κομμάτια σοκολάτας μαζί με τα καρύδια. Ανακατεύουμε απαλά και αδειάζουμε το μίγμα στο ταψάκι.
Στην επιφάνεια τοποθετούμε μια στρώση με τα υπόλοιπα μπισκότα και ψήνουμε για 25- 30΄ μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά και κόβουμε το brownie σε κομμάτια.
Σερβίρουμε με παγωτό.
Δείτε περισσότερες συνταγές με παγωτό και γευτείτε μοναδικές γεύσεις.