Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΑ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ CUPCAKES
- Xτυπάμε πρώτα την κρύα κρέμα γάλακτος μέχρι να στέκεται. Τη φυλάμε στο ψυγείο.
- Όλα τα υλικά για την κρέμα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
- Θα χρειαστούμε μια φόρμα για muffin με 12 θήκες. Τοποθετούμε μέσα χαρτάκια για cupcake.Τοποθετούμε από ένα γεμιστό μπισκότο σε κάθε χαρτάκι σαν βάση.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους στους 170ºC.
- Σε μπολ βάζουμε το τυρί με τη ζάχαρη και με μίξερ χειρός σε χαμηλή ταχύτητα, τα δουλεύουμε να λιώσει η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα.
- Προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά να τα πίνει το μίγμα. Προσθέτουμε τη βανίλια.
- Ισομοιράζουμε την κρέμα τυριού στις θήκες.
- Ψήνουμε για 18′ να σταθεροποιηθούν. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Παγώνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Λιώνουμε τη σοκολάτα και βουτάμε κάθε φράουλα μέχρι τη μέση.
- Ακουμπάμε από μια σε κάθε ένα cupcake και γαρνίρουμε με χτυπημένη κρέμα και μίνι μπισκότα.