Κεκάκια µε φρούτα του δάσους
Κοσκινίζουμε πρώτα σε ένα μπολ ανάδευσης το αλεύρι και προσθέτουμε τη ζάχαρη.
Ρίχνουμε το αυγό, τη βανίλια, το σπορέλαιο, το ξινόγαλα και ανακατεύουμε το μείγμα με σύρμα ή με κουτάλι, γρήγορα, να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Τέλος, προσθέτουμε τα κράνμπερι και τα φρούτα.
Ανακατεύουμε καλά.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψάκι με 12 θήκες για ατομικά κεκάκια ή χρησιμοποιούμε φορμάκια μιας χρήσης.
Ισομοιράζουμε το μείγμα και ψήνουμε 170°C, στις αντιστάσεις, στην τελευταία σχάρα, για 25 λεπτά.
Τα αφήνουμε να σταθούν 5 λεπτά στη φόρμα και τα ξεφορμάρουμε να κρυώσουν.
Αν δεν έχετε ξινόγαλο, δείτε εδώ πώς μπορείτε να φτιάξετε ή με τι μπορείτε να το αντικαταστήσετε.