Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζουμε πρώτα σε μικρή κατσαρόλα το κρασί, τη ζάχαρη και τη φλούδα πορτοκαλιού.
- Αφήνουμε το μείγμα να ζεσταθεί.
- Προσθέτουμε τα κεράσια μόλις πάρει βράση.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσουν 2΄.
- Μεταφέρουμε σε γυάλινο μπολ για να κοπεί ο βρασμός, παγώνουμε τα ποσαρισμένα κεράσια.
- Χτυπάμε με σύρμα σε μπολ το μασκαρπόνε με το μέλι, να ενωθούν.
- Σε ποτήρια του μαρτίνι ή ψηλά ποτήρια με πόδι, ισομοιράζουμε τα παγωμένα κεράσια με το χυμό τους.
- Ισομοιράζουμε και την κρέμα μασκαρπόνε. Πασπαλίζουμε φιστίκι Αιγίνης.