Γαλακτομπούρεκο

20
Προετοιμασία: 0:20' Μαγείρεμα: 0:50'
Μέτρια
Μερίδες: 20

Η καλύτερη συνταγή και όλα τα μυστικά για τρεμουλιαστό γαλακτομπούρεκο, με αφράτη κρέμα και τραγανό φύλλο. Το μυστικό για να παραμείνει τραγανό το φύλλο, είναι το σωστό σιρόπιασμα. Φτιάξτε το και δε θα μπορεί να αντισταθεί κανείς!

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

τούρτα παγωτό με μπισκότα

Τούρτα παγωτό με βάση και γέμιση μπισκότου

πιπερόπιτα με κοτόπουλο και ζύμη τυριού

Πιπερόπιτα με κοτόπουλο και τυρένιο φύλλο

ανατολίτικο παγωτό

Ανατολίτικο παγωτό της Χριστίνας

Παγωτό καρύδα

Παγωτό καρύδα πανεύκολο

κοκκινιστά ρεβύθια με μελιτζάνες στο φούρνο στη γαστρα συνταγή φουρνου

Ρεβύθια με μελιτζάνες

απλη και νοστιμη κοτόπιτα της τεμπέλας με ετοιμο φυλλο και γεμιση με κοτοπουλο που περισσεψε

Κοτόπιτα της τεμπέλας