Γαλακτομπούρεκο

20
Προετοιμασία: 0:20' Μαγείρεμα: 0:50'
Μέτρια
Μερίδες: 20

Η καλύτερη συνταγή και όλα τα μυστικά για τρεμουλιαστό γαλακτομπούρεκο, με αφράτη κρέμα και τραγανό φύλλο. Το μυστικό για να παραμείνει τραγανό το φύλλο, είναι το σωστό σιρόπιασμα. Φτιάξτε το και δε θα μπορεί να αντισταθεί κανείς!

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

σούπα μπρόκολο βελουτέ μπροκολοσουπα συνταγη

Σούπα μπρόκολο βελουτέ

Χούμους με καραμελωμένο φινόκιο

Χούμους με καραμελωμένο φινόκιο

σάλτσα πέστο βασιλικού συνταγη

Σάλτσα πέστο βασιλικού

Σεφουκλωτή πίτα νάξου γλυκια πίτα με σέσκουλα παραδοσιακή συνταγή Νάξος αργυρω

Γλυκιά Σεφουκλωτή πίτα Νάξου

Σαλάτα μαρούλι με άνηθο και φέτα

Σαλάτα μαρούλι με άνηθο και φέτα από την Γεωργιάννα Χιλιαδάκη

Χαλβάς του μπακάλη με ταχίνι

Χαλβάς του μπακάλη με ταχίνι