Γαλακτομπούρεκο

20
Προετοιμασία: 0:20' Μαγείρεμα: 0:50'
Μέτρια
Μερίδες: 20

Η καλύτερη συνταγή και όλα τα μυστικά για τρεμουλιαστό γαλακτομπούρεκο, με αφράτη κρέμα και τραγανό φύλλο. Το μυστικό για να παραμείνει τραγανό το φύλλο, είναι το σωστό σιρόπιασμα. Φτιάξτε το και δε θα μπορεί να αντισταθεί κανείς!

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

εύκολη στριφτή σουσαμόπιτα με μέλι χωρίς σιρόπι σουσαμόπιτες

Εύκολη σουσαμόπιτα με μέλι (χωρίς σιρόπι)

γλυκά μυζηθροπιτάκια με μέλι και φύλλο κρούστας

Μυζηθροπιτάκια με μέλι

πρασόσουπα βελουτέ σουπα με πρασα πατατα πρασο συνταγη αργυρω

Πρασόσουπα βελουτέ

τσουρέκι χωρίς αυγά τσουρέκια συνταγη

Τσουρέκι χωρίς αυγά

Πικάντικη πιπεροσαλάτα

Χούμους με καραμελωμένο φινόκιο

Χούμους με καραμελωμένο φινόκιο