Για τα τραγανά hashbrowns
Ξεκινάμε καθαρίζοντας τις πατάτες
Κάνουμε τις πατάτες στο χέρι λεπτές και μακριές ή τις περνάμε μια γρήγορη από το μούλτι και τις βάζουμε σε μπόλικο νερό που το αλλάζουμε.
Σουρώνουμε πολύ καλά και τους προσθέτουμε το ρυζάλευρο, το σκληρό τυρί και το αλάτι.
Ψήνουμε σε πολύ καλό αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και γυρίζουμε όταν ροδίσει.
Σε μία κατσαρόλα, βάζουμε νερό να βράσει και προσθέτουμε τα αυγά.
Βράζουμε τα αυγά για 5.30′ ακριβώς.
Τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν ελαφρά για να μπορέσουμε να τα καθαρίσουμε.
Ευχαριστούμε πολύ τον σέφ Βασίλη Σικαλιά για την συνταγή που μαγείρεψε για μας.
Πάρτε ακόμα περισσότερες φανταστικές ιδέες για brunch εδώ!
Για το σερβίρισμα
Ψήνουμε το μπέικον στο φούρνο στους 180° C, στο αέρα, μεσαία σχάρα, για 15` σε λαδόκολλα
Όσο ψήνουμε τις φέτες μπέικον, ψιλοκόβουμε το τσάιβ.
Σε ένα μπολ βάζουμε το φρεσκο τυρί κρέμα και το ψιλοκομμένο τσάιβ και ανακατεύουμε.
Για το στήσιμο
Τοποθετούμε για βάση ένα hashbrown, βάζουμε το φρέσκο τυρί κρέμα, το σπανάκι baby, το μπέικον και το αυγό.
Βάζουμε άλλο ένα hashbrown από επάνω.
Ευχαριστούμε πολύ τον σέφ Βασίλη Σικαλιά για την συνταγή που μαγείρεψε για μας.