Υλικά
ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΚΑΒΟΥΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΖ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ
ΚΑΤΙΚΙ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ
Υλικά
ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΚΑΒΟΥΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΖ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ
ΚΑΤΙΚΙ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ
Εκτέλεση
ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΚΑΒΟΥΡΟΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΖ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ
- Ρίχνουμε σε ένα μπολ το καβούρι, το σέλερι, το κρεμμύδι και το μαϊντανό.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το λεμόνι, το ταμπάσκο, αλάτι και πιπέρι και τα προσθέτουμε στο μπολ με το καβούρι.
- Ανακατεύουμε και μοιράζουμε το μείγμα στις βάσεις των ορεκτικών, γαρνίροντας την καθεμία με ένα φιλέτο ροζ γκρέιπφρουτ.
ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ, ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ
- Κρατάμε λίγα φρούτα για το σερβίρισμα και ρίχνουμε τα υπόλοιπα σε ένα τηγάνι.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το βαλσαμικό ξίδι και τα αφήνουμε στη φωτιά για 5 λεπτά, να δέσει η σάλτσα τους.
- Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Απλώνουμε στις βάσεις (κράκερ, ψωμάκια ή σφολιάτα σε διάφορα σχήματα) κατίκι, λίγα φρούτα με τη σάλτσα τους και φιστίκι Αιγίνης.
Tips
- Παρουσιάζουμε τον δίσκο με τα ορεκτικά μαζί με το κοκτέιλ καλωσορίσματος.