Υλικά
ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΚΑΒΟΥΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΖ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ
ΚΑΤΙΚΙ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ
Υλικά
ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΚΑΒΟΥΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΖ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ
ΚΑΤΙΚΙ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ
Εκτέλεση
ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΟΣΑΛΑΤΑ
- Ρίχνουμε σε ένα μπολ το καβούρι, το σέλερι, το κρεμμύδι και το μαϊντανό.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το λεμόνι, το ταμπάσκο, αλάτι και πιπέρι και τα προσθέτουμε στο μπολ με το καβούρι.
- Ανακατεύουμε και μοιράζουμε το μείγμα στις βάσεις των ορεκτικών, γαρνίροντας την καθεμία με ένα φιλέτο ροζ γκρέιπφρουτ.
ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ
- Κρατάμε λίγα φρούτα για το σερβίρισμα και ρίχνουμε τα υπόλοιπα σε ένα τηγάνι.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το βαλσαμικό ξίδι και τα αφήνουμε στη φωτιά για 5 λεπτά, να δέσει η σάλτσα τους.
- Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Απλώνουμε στις βάσεις (κράκερ, ψωμάκια ή σφολιάτα σε διάφορα σχήματα) κατίκι, λίγα φρούτα με τη σάλτσα τους και φιστίκι Αιγίνης.
Tips
- Παρουσιάζουμε τον δίσκο με τα ορεκτικά μαζί με το κοκτέιλ καλωσορίσματος.









