Εκτέλεση
Φέρνουμε όλα τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160°C, στον αέρα.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί διαστάσεων 20 x 30 εκ. και στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στη βάση του.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι.
Χτυπάμε σε ένα μπολ με το μίξερ χειρός το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τη βανίλια και τα αβγά, ένα ένα, χωρίς
να σταματήσουμε το χτύπημα.
Τέλος ενσωματώνουμε εναλλάξ και σε δόσεις το αλεύρι και το γάλα, αρχίζοντας και τελειώνοντας με αλεύρι.
Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και ισιώνουμε την επιφάνειά του με ένα κουτάλι.
Ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να βγαίνει καθαρή η λάμα του μαχαιριού.
Αφήνουμε το γλυκό να σταθεί για 10 λεπτά και στη συνέχεια το αναποδογυρίζουμε σε
σχάρα να κρυώσει τελείως.
Το ισιώνουμε με μαχαίρι αφαιρώντας περιμετρικά τις άκρες και το κόβουμε πρώτα οριζόντια στα δύο και στη συνέχεια κάθετα, ώστε να
σχηματιστούν 18 ζεύγη τετραγώνων (σάντουιτς).
Αλείφουμε τα μισά κομμάτια με μαρμελάδα και τα κλείνουμε με τα υπόλοιπα σε σάντουιτς.
Παγώνουμε τα γλυκά στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Για την επικάλυψη
Αναμειγνύουμε την άχνη ζάχαρη με το κακάο και τα κοσκινίζουμε μαζί σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το βούτυρο και το βραστό νερό και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Το αφήνουμε για λίγο να κρυώσει.
Βάζουμε την καρύδα σε ένα μπολ.
Με ένα πιρούνι, καρφώνουμε ένα-ένα lamington και το βουτάμε στη σοκολατένια υγρή επικάλυψη.
Το αφήνουμε να στραγγίσει και το τυλίγουμε, δηλαδή το κυλάμε, στην τριμμένη καρύδα.
Aκουμπάμε τα lamingtons πάνω σε σχάρα και τα αφήνουμε για δύο ώρες να σταθεροποιηθεί η επικάλυψη.