Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
- Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ και προσθέτουμε το μέλι ή άλλο γλυκαντικό της αρεσκείας μας.
- Ανακατεύουμε τα υλικά και τα διατηρούμε στο ψυγείο.
- Βάζουμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε καθαρό μπολ.
- Με ένα σύρμα ή με μίξερ χειρός χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή.
- Προσθέτουμε την χτυπημένη κρέμα γάλακτος μέσα στο μπολ με το γιαούρτι.
- Συνεχίζουμε το ανακάτεμα, να ομογενοποιηθούν τα υλικά για την μους γιαουρτιού.
- Σερβίρουμε σε ατομικά ποτήρια.
- Βάζουμε σπασμένα μπισκότα, προσθέτουμε λίγη μαρμελάδα, συνεχίζουμε με λίγη μους και γαρνίρουμε με φρέσκα κόκκινα φρούτα.
- Προαιρετικά, προσθέτουμε φυστίκι Αιγίνης.
- Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για δύο ώρες να παγώσουν.
- Εκτός από ποτήρι, μπορεί να μπει σε ένα βαθύ μπολ και να σερβιριστεί με κουτάλι σε ατομικά μπολάκια.