Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
- Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ και προσθέτουμε το μέλι ή άλλο γλυκαντικό της αρεσκείας μας.
 - Ανακατεύουμε τα υλικά και τα διατηρούμε στο ψυγείο.
 - Βάζουμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε καθαρό μπολ.
 - Με ένα σύρμα ή με μίξερ χειρός χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή.
 - Προσθέτουμε την χτυπημένη κρέμα γάλακτος μέσα στο μπολ με το γιαούρτι.
 - Συνεχίζουμε το ανακάτεμα, να ομογενοποιηθούν τα υλικά για την μους γιαουρτιού.
 - Σερβίρουμε σε ατομικά ποτήρια.
 - Βάζουμε σπασμένα μπισκότα, προσθέτουμε λίγη μαρμελάδα, συνεχίζουμε με λίγη μους και γαρνίρουμε με φρέσκα κόκκινα φρούτα.
 - Προαιρετικά, προσθέτουμε φυστίκι Αιγίνης.
 - Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για δύο ώρες να παγώσουν.
 - Εκτός από ποτήρι, μπορεί να μπει σε ένα βαθύ μπολ και να σερβιριστεί με κουτάλι σε ατομικά μπολάκια.
 









