• προετοιμασία 5 λεπτά
  • μαγείρεμα 5 λεπτά
27
  • 300 γραμ. γιαούρτι 0% λιπαρά
  • 60 γραμ. κουβερτούρα
  • 2 κ.σ. κακάο
  • 2 κ.σ. σιρόπι αγαύης
  • ½ κ.γλ. στιγμιαίο καφέ
  • 1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 κ.σ. σιρόπι σοκολάτας
  • Για το γαρνίρισμα
  • καρούλια σοκολάτας
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Μους μόκα σοκολάτα

    Ψιλοκόβουμε την σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί.

    Διαβάστε το μυστικό μου για να λιώσετε σωστά την κουβερτούρα, είτε μαύρη είτε λευκή!

    Στο μπλέντερ βάζουμε το γιαούρτι, το κακάο, τον καφέ, την βανίλια, το σιρόπι και μαζί την λιωμένη σοκολάτα.

    Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά να ομογενοποιηθούν.

    Ισομοιράζουμε σε 4 ποτήρια.

    Παγώνουμε και σερβίρουμε με καρούλια σοκολάτας. 

    Αν σας άρεσε η μους μόκα σοκολάτα, θα λατρέψετε και τη light συνταγή για γλυκό

    Εσύ ποια άλλη μους θα ήθελες να δοκιμάσεις;

    Διαφήμιση

    Κάτι μαγειρεύεται