Μους ροδάκινο

Αέρινη και ελαφριά μους ροδάκινο, για επιδόρπιο χωρίς τύψεις

Μεσαία
0:20

5 - 6

10 λεπτά

10 λεπτά

μους ροδάκινο συνταγη ευκολο γλυκο με ροδακινα

Υλικά

Υλικά

Εκτέλεση

ΜΟΥΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

  1. Ξεκινάμε βυθίζοντας τη ζελατίνη σε κρύο νερό για 10 λεπτά να µουλιάσει και να φουσκώσει.
  2. Τοποθετούµε τα πολτοποιηµένα (πούλπα) ροδάκινα σε κατσαρόλα.
  3. Προσθέτουµε τo γλυκαντικό και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά  να διαλυθεί.
  4. Στύβουµε τις ζελατίνες και τις προσθέτουµε, ανακατεύοντας, στο µείγµα φρούτου.
  5. Αφού διαλυθούν οι ζελατίνες αποσύρουµε από τη φωτιά και αφήνουµε το µείγµα να κρυώσει για λίγο.
  6. Χτυπάµε την κρέµα καρύδας στον κάδο του µίξερ µε το σύρµα ή µε µίξερ χειρός σε παχύρρευστη µορφή.
  7. Προσθέτουμε τη χτυπημένη κρέμα στο µείγµα φρούτων.
  8. Απαλά ανακατεύουµε και ισοµοιράζουµε σε 5-6 ποτήρια. Παγώνουμε για να σφίξει.
  9. Για το σερβίρισμα προσθέτουμε φρέσκα φρούτα και αν θέλουμε λίγη χτυπημένη κρέμα.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΟΥΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΑ.

    ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ

    Παγωτό ροδάκινο

Απόρρητο