Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
ΜΟΥΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟ
- Ξεκινάμε βυθίζοντας τη ζελατίνη σε κρύο νερό για 10 λεπτά να µουλιάσει και να φουσκώσει.
- Τοποθετούµε τα πολτοποιηµένα (πούλπα) ροδάκινα σε κατσαρόλα.
- Προσθέτουµε τo γλυκαντικό και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να διαλυθεί.
- Στύβουµε τις ζελατίνες και τις προσθέτουµε, ανακατεύοντας, στο µείγµα φρούτου.
- Αφού διαλυθούν οι ζελατίνες αποσύρουµε από τη φωτιά και αφήνουµε το µείγµα να κρυώσει για λίγο.
- Χτυπάµε την κρέµα καρύδας στον κάδο του µίξερ µε το σύρµα ή µε µίξερ χειρός σε παχύρρευστη µορφή.
- Προσθέτουμε τη χτυπημένη κρέμα στο µείγµα φρούτων.
- Απαλά ανακατεύουµε και ισοµοιράζουµε σε 5-6 ποτήρια. Παγώνουμε για να σφίξει.
- Για το σερβίρισμα προσθέτουμε φρέσκα φρούτα και αν θέλουμε λίγη χτυπημένη κρέμα.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΟΥΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΑ.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ