Μους ροδάκινο

Κρέμα ροδάκινο ελαφρύ και απολαυστικά καλοκαιρινό επιδόρπιο, χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα και εύκολο στην παρασκευή του, με μόνο 4 υλικά.

Εύκολη
0:20

5 - 6 μερίδες

10 λεπτά

10 λεπτά

κρεμα ροδακινο

Υλικά

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Ξεκινάμε βυθίζοντας τη ζελατίνη σε κρύο νερό για 10 λεπτά να μουλιάσει και να φουσκώσει.
  2. Τοποθετούμε τα πολτοποιημένα (πούλπα) ροδάκινα σε κατσαρόλα.
  3. Προσθέτουμε τo γλυκαντικό και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά  να διαλυθεί.
  4. Στύβουμε τις ζελατίνες και τις προσθέτουμε, ανακατεύοντας, στο μείγμα φρούτου.
  5. Αφού διαλυθούν οι ζελατίνες αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το µείγµα να κρυώσει για λίγο.
  6. Χτυπάμε την κρέµα καρύδας στον κάδο του µίξερ µε το σύρµα ή µε µίξερ χειρός σε παχύρρευστη µορφή.
  7. Προσθέτουμε τη χτυπημένη κρέμα στο µείγµα φρούτων.
  8. Απαλά ανακατεύουμε και ισοµοιράζουµε σε 5-6 ποτήρια. Παγώνουμε για να σφίξει.
  9. Για το σερβίρισμα προσθέτουμε φρέσκα φρούτα και αν θέλουμε λίγη χτυπημένη κρέμα.
Απόρρητο