Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Ξεκινάμε βυθίζοντας τη ζελατίνη σε κρύο νερό για 10 λεπτά να μουλιάσει και να φουσκώσει.
- Τοποθετούμε τα πολτοποιημένα (πούλπα) ροδάκινα σε κατσαρόλα.
- Προσθέτουμε τo γλυκαντικό και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να διαλυθεί.
- Στύβουμε τις ζελατίνες και τις προσθέτουμε, ανακατεύοντας, στο μείγμα φρούτου.
- Αφού διαλυθούν οι ζελατίνες αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το µείγµα να κρυώσει για λίγο.
- Χτυπάμε την κρέµα καρύδας στον κάδο του µίξερ µε το σύρµα ή µε µίξερ χειρός σε παχύρρευστη µορφή.
- Προσθέτουμε τη χτυπημένη κρέμα στο µείγµα φρούτων.
- Απαλά ανακατεύουμε και ισοµοιράζουµε σε 5-6 ποτήρια. Παγώνουμε για να σφίξει.
- Για το σερβίρισμα προσθέτουμε φρέσκα φρούτα και αν θέλουμε λίγη χτυπημένη κρέμα.