Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ
Εξοπλισμός
Μίξερ με κάδο
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ
- Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα.
 - Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και προσθέτουμε την κουβερτούρα πολύ ψιλοκομμένη.
 - Προσθέτουμε την φρέσκια μέντα.
 - Σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας λιώνουμε την σοκολάτα.
 - Αφήνουμε την σοκολάτα να κρυώσει για 10’
 - Αφαιρούμε την μέντα που πλέον έχει αφήσει τα αρώματα της για την μους χωρίς ζάχαρη.
 - Αφού κρυώσει η σοκολάτα προσθέτουμε μέσα το επιδόρπιο γάλακτος και ανακατεύουμε με σπάτουλα να ομογενοποιηθεί η μους.
 - Προσθέτουμε και 1 η 2 κ.σ. μελί ανάλογα πόσο γλυκιά θέλουμε την μους Εγώ προσωπικά δεν βάζω καθόλου γλυκαντικό μέσα.
 - Μοιράζουμε σε 4 ποτήρια και παγώνουμε τη μους στο ψυγείο μέχρι να σφίξει, περίπου για 1 ώρα.
 - Σερβίρουμε τη μους σοκολάτα χωρίς ζάχαρη πάντα παγωμένη με κόκκινα φρούτα και σοκολατάκια μέντας.
 - Είναι από τα πιο ωραία και εύκολα γλυκά που κερδίζουν τις εντυπώσεις με λίγα υλικά και ακόμα λιγότερο χρόνο.
 









