Μπακαλιάρος με σπανάκι στη κατσαρόλα

Ο μπακαλιάρος με σπανακι στη κατσαρολα είναι ένα πιάτο χωρίς πολλές θερμίδες. Δοκιμάστε τον,  μπακαλιάρο με σπανάκι στην κατσαρόλα.

Δύσκολη
0:55

4 - 6

10 λεπτά

45 λεπτά

Μπακαλιαρος με χορτα - μπακαλιάροσ με σπανάκι - μπακαλιάροσ με σπανάκι στην κατσαρόλα - μπακαλιαροσ με χορτα στη γαστρα - μπακαλιαροσ με χορτα αργυρω

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΜΕ ΧΟΡΤΑ

Εξοπλισμός

Ταψί

Τηγάνι

Φούρνος

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΜΕ ΧΟΡΤΑ

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

  1. Ρίχνουμε πρώτα σε ένα τηγάνι το λάδι, το ξερό κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια και το πράσο ψιλοκομμένα.
  2. Τα αφήνουμε να μαραθούν.
  3. Στη συνέχεια ρίχνουμε στο τηγάνι το σπανάκι, τον πελτέ και το πιπέρι.
  4. Αφού τα αφήσουμε να πάρουν μια βράση, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  5. Στρώνουμε το σπανάκι σε ένα ταψί και βάζουμε από πάνω στον μπακαλιάρο.

ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ

  1. Ψήνουμε το φαγητό στο φούρνο για 45 λεπτά περίπου στους 200°C.
Απόρρητο