Εκτέλεση
Για τις μπρουσκέτες με προσούτο και πεπόνι, κόβουμε την μπαγκέτα διαγώνια σε λεπτές φέτες. Με ένα πινέλο τις αλείφουμε με ελαιόλαδο και τις αλατίζουμε. Τις αραδιάζουμε σε λαμαρίνα και τις ψήνουμε για περίπου 15΄ έως ότου ροδίσουν.
Ψιλοκόβουμε το προσούτο. Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, και το πεπόνι και τρίβουμε από πάνω πιπέρι. Ανακατεύουμε.
Βάζουμε σε κάθε φρυγανισμένη φέτα μια κουταλιά τυρί με πεπόνι. Από πάνω ρίχνουμε το ψιλοκομμένο προσούτο.