Για την ντοματόπιτα
Για την ντοματόπιτα με τυρένιο φύλλο μυρωδικών
Φτιάχνουμε πρώτα την τυρένια ζύμη για την ντοματόπιτα.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τα ζυμώνουμε λίγο να μαζευτούν σε μπάλα.
Απλώνουμε τη ζύμη σε λεπτή στρώση πιέζοντας με τα δάχτυλα σε μεγάλο λαδωμένο ταψί. (Το ταψί της κουζίνας είναι ιδανικό).
Πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά όλη την ζύμη.
Κόβουμε τις ντομάτες σε λεπτές φέτες, αφαιρούμε τους σπόρους, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί για 10′ να στραγγίσουν. Τις στρώνουμε πάνω στο φύλλο και πασπαλίζουμε με τη φέτα, τον ανθό αλατιού και το πιπέρι. Βάζουμε τις ελιές και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170ºC για περίπου 35′-40′ μέχρι να ροδίσει η ζύμη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο προσθέτουμε τα μυρωδικά.
Αφήνουμε να σταθεί 10′ για να σταθεροποιηθεί και σερβίρουμε την πίτα ζεστή η κρύα.