Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ
- Βάζουμε σε μπολ το γιαούρτι, την τριμμένη ντομάτα, το τριμμένο κρεμμύδι, το ταντούρι και το κόλιανδρο και αλατοπιπερώνουμε. Τα ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε τις μπουκιές κοτόπουλο. Ανακατεύουμε να καλυφθούν.
- Καλύπτουμε με μεμβράνη το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο από 1 έως 4 ώρες στη μαρινάδα.
- Όσο πιο πολύ τα μαρινάρουμε τόσο πιο νόστιμα θα γίνουν.
- Περνάμε εναλλάξ σε ξυλάκια μαριναρισμένο κοτόπουλο και λαχανικά και τα αραδιάζουμε σε ταψί.
- Περιχύνουμε με τη μαρινάδα. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 C για 15′-20′.
- Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.
- Δείτε εδώ περισσότερες συνταγές για μαρινάδα!