Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
- Διαλέγουμε μικρές και ίσιες πιπεριές Φλωρίνης.
- Τις πλένουμε και τις αφήνουμε να στραγγίσουν.
- Με κοφτερό μαχαιράκι αφαιρούμε το κοτσάνι και το κεφάλι της πιπεριάς (τις ανοίγουμε).
- Βάζουμε σε κάθε πιπεριά μία αντζούγια και λίγο μαϊντανό.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε τις πιπεριές σε μέτρια φωτιά, αφού τις αραδιάσουμε όλες σε μία στρώση στο τηγάνι.
- Τηγανίζουμε για 2΄- 3΄ από κάθε πλευρά.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι (προσοχή στο αλάτι, οι αντζούγιες είναι αλμυρές) και σβήνουμε με το ξίδι.
- Τις αποσύρουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.