- Κόβουμε την βανίλια στα δύο.
- Αφαιρούμε το κουκούτσι και κόβουμε την βανίλια σε μικρά κομματάκια.
- Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα κεράσια και τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τις βανίλιες τα κεράσια τα βατόμουρα και τα blueberries.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Αφήνουμε στην άκρη
- Ανοίγουμε τη σφολιάτα και την κόβουμε με ένα κοφτερό μαχαίρι σε τέσσερις ίσες λωρίδες.
- Έπειτα κόβουμε την σφολιάτα στα δυο έτσι ώστε να έχουμε 8 ίσα κομμάτια.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το αυγό και το χτυπάμε λίγο με ένα πιρούνι να ομογενοποιηθεί.
- Μεταφέρουμε τα τέσσερα κομμάτια σφολιάτας σε ένα ταψί με λαδόκολλα και με ένα πινέλο αλείφουμε με αυγό περιμετρικά το κάθε ένα κομμάτι φύλλου που είναι στο ταψί.
- Προσθέτουμε στο κέντρο της κάθε σφολιάτας λίγη από τη γέμιση και καλύπτουμε με το αντίστοιχο φύλλο από πάνω.
- Πιέζουμε περιμετρικά για να κολλήσουν το πάνω και το κάτω φύλλο μεταξύ τους.
- Σε αυτό το σημείο με ένα πιρούνι πατάμε περιμετρικά τα πιτάκια σφολιάτας με κόκκινα φρούτα ώστε να ενωθούν εντελώς το πάνω και κάτω φύλλο και να μην ξεκολλήσουν στο ψήσιμο.
- Αλείφουμε με αυγό την επιφάνεια τους και ψήνουμε στους 190ºC για 12 με 15 λεπτά στον αέρα στη μεσαία σχάρα.