Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε πρώτα το φιλέτο κοτόπουλο στον πάγκο εργασίας, το κόβουμε σε δύο τρία κομμάτια και με το χέρι σε μπουνιά χτυπάμε καλά να πλατύνει.
- Βάζουμε στο μίξερ το ελαιόλαδο, τις λιαστές ντομάτες, το ξίδι, το μέλι, τον κύβο, τη ρίγανη και το θυμάρι και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα.
- Τοποθετούμε το φιλέτο σε πυρίμαχο σκεύος και το περιχύνουμε με τη μαρινάδα.
- Το αφήνουμε να μαριναριστεί από 4 ώρες έως και μία νύχτα. Όσο πιο πολύ μείνει στη μαρινάδα τόσο πιο νόστιμο θα γίνει.
- Μπορούμε να το ψήσουμε σε σχάρα μπάρμπεκιου για 4΄ από κάθε πλευρά, σε γκριλιέρα για 10′ ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, σε αντιστάσεις, για 25′.
- Πλένουμε καλά και στεγνώνουμε τα λαχανικά, τα κόβουμε και τα ανακατεύουμε.
- Σε μπολ βάζουμε τα υλικά για τη σάλτσα και ανακατεύουμε.
- Περιχύνουμε τη σαλάτα και το κοτόπουλο.