Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΟΝΙ, ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΟΝΙ, ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Για τη σαλάτα με πεπόνι και προσούτο, αραδιάζουμε το προσούτο σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα και το ψήνουμε για 15΄ στους 200οC, να γίνει τραγανό.
- Το αφήνουμε να κρυώσει.
- Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά όλα τα λαχανικά.
- Τα στήνουμε σε ανοιχτή πιατέλα.
- Ψιλοκόβουμε τις λιαστές ντομάτες και τις προσθέτουμε.
- Στρώνουμε το πεπόνι γύρω γύρω.
- Ψιλοκόβουμε το τραγανό προσούτο πάνω από τη σαλάτα.
- Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και τις φλούδες γραβιέρας.
- Τοποθετούμε τα υλικά για τη σως στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε. (Θα γίνει σαν κρέμα).
- Περιχύνουμε τη σαλάτα.
- Θέλετε περισσότερες συνταγές για σαλάτες; Βρείτε τες όλες εδώ και απογειώστε τα τραπέζια σας!
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ