Για τη σαλάτα πανδαισία
Για την σαλάτα πανδαισία με το κατσικίσιο τυρί, πρώτα ετοιμάζουμε τα αποξηραμένα σύκα.
Τα βάζουμε σε μικρή κατσαρόλα, περιχύνουμε με το κρασί, αφήνουμε να πάρουν βράση και βράζουμε 2′.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Κρατάμε το σιρόπι τους.
Σε μια σαλατιέρα ανοιχτή ή βαθύ δίσκο, βάζουμε τα εσκαρόλ, βαλεριάνα, ραντίτσιο και τη ρόκα και τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το ρόδι, τα σύκα και το κατσικίσιο τυρί σε χοντρά τρίμματα.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως τη σαλάτα με κατσικίσιο τυρί.
Αν θέλετε να φτιάξετε τα δικά σας αποξηραμένα φρούτα, εδώ σας έχω τον τρόπο που θα το κάνετε.