Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΛΟΤ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Μίξερ χειρός
Φόρμα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΛΟΤ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κρατάμε 1/2 φλ. από τη μαρμελάδα και βάζουμε την υπόλοιπη σε κατσαρολάκι να ζεσταθεί.
 - Προσθέτουμε το κονιάκ και το νερό να αραιώσει.
 - Σε μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, το ανθότυρο και τη ζάχαρη και με σύρμα τα ανακατεύουμε.
 - Προσθέτουμε το μισό φλιτζάνι μαρμελάδα που κρατήσαμε και ανακατεύουμε.
 - Η κρέμα πρέπει να είναι λεία και απαλή και το χρώμα της απαλό ροζ.
 - Χτυπάμε με μίξερ χειρός την παγωμένη κρέμα σε παχύρευστη μορφή.
 - Ρίχνουμε 2-3 κ.σ. χτυπημένη κρέμα στα τυριά, απαλά ανακατεύουμε να αραιώσει και μετά προσθέτουμε και την υπόλοιπη.
 - Ανακατεύουμε απαλά διπλώνοντας με σπάτουλα να ενωθούν τα δύο μίγματα.
 - Βουτυρώνουμε φόρμα 22 εκ. (δαχτυλίδι).
 - Ντύνουμε γύρω γύρω με σαβαγιάρ τη βάση της φόρμας.
 - Αλείφουμε τη βάση και τα μπισκότα στο πλάι με ένα πινέλο με την υγρή μαρμελάδα.
 - Κόβουμε στη μέση τις μισές φράουλες.
 - Αδειάζουμε τη μισή κρέμα στη φόρμα.
 - Κάνουμε μια στρώση μπισκότα, αλείφουμε με μαρμελάδα και κάνουμε μια στρώση κομμένες φράουλες.
 - Αδειάζουμε την υπόλοιπη κρέμα, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να σταθεί το λιγότερο 5-6 ώρες.
 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
- Γαρνίρουμε όλη την επιφάνεια της με κατακόκκινες φράουλες και ξύσμα σοκολάτας.
 - Αχνίζουμε το γλυκό με ζάχαρη άχνη.
 - Αν βιάζεστε να την απολαύσετε, παγώστε την για λίγο στην κατάψυξη απλά να σταθεροποιηθεί.
 









