Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Κόψτε την πιπεριά σε φέτες
- Ρίξτε το αλάτι σε ένα μικρό, ρηχό πιάτο.
- Βρέξτε το χείλος του ποτηριού με νερό ή λάιμ και βουτήξτε το στο αλάτι.
- Ρίξτε τις πιπεριές στο σέικερ, πιέστε ελαφρά με το πίσω μέρος ενός κουταλιού για να απελευθερώσετε τη γεύση τους.
- Προσθέστε την τεκίλα, το cointreau, το χυμό λάιμ και την αγαύη στο σέικερ.
- Γεμίστε με πάγο, κλείστε το σέικερ και ανακινήστε μέχρι να κρυώσει.
- Προσθέστε πάγο σε ένα ποτήρι.
- Σουρώστε στο ποτήρι τη spicy margarita.
- Γαρνίρετε με μια φέτα λάιμ ή αν προτιμάτε τα πολύ πικάντικα με επιπλέον φέτες jalapeño.
Tips
- Προσθέστε περισσότερη αγαύη για πιο γλυκιά γεύση.
- Αφαιρέστε τις μεμβράνες και τους σπόρους τις πιπεριάς για να το κάνετε λιγότερο πικάντικο. Η μεμβράνη είναι το πιο καυτερό μέρος της πιπεριάς.