Για το σιρόπι τζίντζερ
Σε μικρή κατσαρόλα βάζουμε το μέλι, το τζίντζερ, το λάιμ (φλούδα) και νερό.
Από την ώρα που θα πάρει βράση βράζουμε για 2′.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τον δυόσμο.
Αφήνουμε στην άκρη για 10′.
Σουρώνουμε το σιρόπι και το διατηρούμε στο ψυγείο για τα cocktails.
Για το mocktail
Βρέχουμε το χείλος 2 ποτηριών και τα βουτάμε σε ζάχαρη να ντυθούν.
Βάζουμε στα ποτήρια τριμμένο πάγο.
Ισομοιράζουμε τα υλικά: χυμό ρόδι, χυμό γκρέιπ φρούτ, λάιμ, σιρόπι τζίντζερ και τα καθαρισμένα ρόδια κι ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε την σόδα, ανακατεύουμε και γαρνίρουμε το ποτήρι.
Γαρνίρουμε με φέτα γκρέιπφρουτ, φέτα λάιμ και βότανα ολόκληρα κλωνάρια.