Για το διώροφο club sandwich
Για το διώροφο club sandwich, πρώτα ψήνουμε τις φέτες ψωμιού του τοστ σε τοστιέρα στο γκριλ ή σε φρυγανιέρα.
Στο ξύλο κοπής βάζουμε 3 φρυγανισμένες φέτες ψωμί.
Τις αλείφουμε με μαγιονέζα. Βάζουμε από μια φέτα τυρί, ένα φύλλο μαρουλιού, δύο φέτες ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε δύο φέτες ξεροψημένα μπέικον και μια φέτα γαλόπουλα.
Σκεπάζουμε με φρυγανισμένο ψωμί. Αλείφουμε <a ” href=”https://www.argiro.gr/recipe/basiki-suntagi-gia-magioneza/”>μαγιονέζα τρεις φέτες ψωμί και τις βάζουμε πάνω στα club sandwich και ξανακάνουμε μια στρώση από όλα τα υλικά. Τέλος αλείφουμε μαγιονέζα και σκεπάζουμε τα club sandwich.
Καρφώνουμε στις 4 γωνίες από ένα ξυλάκι.
Κόβουμε σταυρωτά σε τρίγωνα. Φροντίζουμε να μην εξέχουν τα υλικά, γι’ αυτό τα κόβουμε στο μέγεθος του ψωμιού.