Για τη χωριάτικη πίτσα
Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό δίσκο 35 εκ., πάχους 0,5 εκ. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες της συνταγής για βασική ζύμη για πίτσα.
Απλώνουμε τη ζύμη μας με τα χέρια σε λαμαρίνα ή ταψάκι.
Απλώνουμε τη σάλτσα στη ζύμη αφήνοντας κενό 1 εκ. γύρω-γύρω.
Πασπαλίζουμε τα τυριά μας, αφού πρώτα έχουμε κόψει τη μοτσαρέλα σε φέτες.
Στρώνουμε τις φέτες του λουκάνικου, τα μανιτάρια και τις ελιές πάνω από τα τυριά.
Τέλος, πάνω-πάνω στρώνουμε τις ροδέλες κρεμμυδιού και την πιπεριά.
Ψήνουμε την πίτσα μας σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 230°C στις αντιστάσεις, πάνω κάτω, στην τελευταία σχάρα του φούρνου μας για 15΄-20΄ περίπου, μέχρι να ροδίσει η πίτσα χωριάτικη με φέτα και ελιές.
Για το σερβίρισμα
Μπορούμε να συνοδέψουμε την εκδοχή αυτή για πίτσα ελληνική με μια σαλάτα χωριάτικη παριανή και να απογειώσουμε την απόλαυση με αυτόν τον συνδυασμό!