Για τη νηστίσιμη ζύμη τάρτας
Ψήνουμε πρώτα τα φουντούκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 10 λεπτά.
Αφού κρυώσουν καλά, τα αλέθουμε να γίνουν σκόνη.
Λιώνουμε τη μαργαρίνη.
Αφήνουμε να κρυώσει.
Βάζουμε τα αλεσμένα φουντούκια σε μπολ, πασπαλίζουμε με το κακάο, προσθέτουμε τη φρυγανιά, περιχύνουμε με το μέλι και τη λιωμένη κρύα μαργαρίνη.
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά να γίνουν πάστα για την ζύμη για τάρτα νηστίσιμη.
Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι για τάρτα.
Στρώνουμε το μείγμα σαν βάση για την τάρτα, φροντίζοντας να δημιουργήσουμε πλαϊνά τοιχώματα.
Παγώνουμε στην κατάψυξη για 10 λεπτά.
Αυτή η νηστίσιμη ζύμη για τάρτα δεν χρειάζεται ψήσιμο,