Υλικά
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Το τηγάνι πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για να χωράει 2 τοστ.
- Αλείφουμε εξωτερικά όλες τις φέτες ψωμιού με βούτυρο (δηλαδή από τη μία πλευρά κάθε φέτας).
- Τοποθετούμε από 1 φέτα τυρί στις δύο φέτες ψωμιού (στη μη βουτυρωμένη πλευρά).
- Βάζουμε τα ψωμιά στο καυτό τηγάνι, με τη βουτυρωμένη πλευρά προς τα κάτω.
- Ψήνουμε για περίπου 1,5 λεπτό, μέχρι να ροδίσει καλά το ψωμί και να αρχίσει να λιώνει το τυρί.
- Προσθέτουμε από μία ακόμα φέτα τυρί πάνω από το ήδη λιωμένο τυρί.
- Σκεπάζουμε με τις άλλες δύο φέτες ψωμιού (βουτυρωμένη πλευρά προς τα έξω) και αναποδογυρίζουμε προσεκτικά.
- Συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσει καλά και η δεύτερη πλευρά και να λιώσει τελείως το τυρί.
- Σερβίρουμε ιδανικά με φέτες μήλου. Ο γλυκός και δροσερός συνδυασμός ταιριάζει τέλεια με το λιωμένο τυρί.