"
Πίσω

Ντομάτα, η βασίλισσα του καλοκαιριού

Tώρα λοιπόν που η ντομάτα είναι στα καλύτερά της, την παρασκευάζουμε, έτσι ώστε να γευόμαστε όλο τον υπόλοιπο χρόνο, τη γεύση του καλοκαιριού.

Αποστειρώνουμε βάζα και βαζάκια και τα γεμίζουμε με τις παρακάτω σάλτσες και παρασκευές, που θα μπορέσουμε να απολαύσουμε μήνες αργότερα με τα ζυμαρικά, τις σαλάτες ή τα κρεατικά μας. Έτσι, όλος ο χρόνος θα έχει τη γεύση του καλοκαιριού και της καλοκαιρινής ντομάτας.

ντομάτες σε βάζο

Ακολουθώντας τις μεθόδους της αποστείρωσης και της κονσερβοποίησης, μπορείτε να έχετε τις δικές σας ντομάτες για μήνες, σφραγισμένες στα βαζάκια σας, έτοιμες να τις χρησιμοποιήσετε.

κρύα σάλτσα με λιαστή ντομάτα

Αυτή την κρύα σάλτσα με φρέσκια και λιαστή ντομάτα μπορείτε να τη σερβίρετε με φρεσκοψημένο ψωμί, πάνω σε μπρουσκέτα, σαν σάλτσα για οποιοδήποτε ζυμαρικό ή ακόμη και σαν συμπλήρωμα σε πράσινη σαλάτα. Όπως και να έχει, είναι πεντανόστιμη!

γλυκόξινη σάλτσα ντομάτας της Αργυρώς

Ίσως ότι πιο νόστιμο έχετε δοκιμάσει σε αυτή τη σάλτσα ντιπ. Είναι ιδανική για να κάνετε βουτιές με πιτάκια ή για να γαρνίρετε ένα πιάτο. Πικάντικη αρωματική σάλτσα, με πολύ έντονη γεύση που συνοδεύει άψογα πιάτα με ψητά κρέατα ή πιάτα με κοτόπουλο.

σάλτσα ντομάτας με βασιλικό

Θέλετε μια γρήγορη λύση για ένα απολαυστικό γεύμα; Ετοιμάστε φρέσκια σάλτσα με μυρωδικά, κλείστε τη σε βαζάκι και βάλτε άρωμα και γεύση στα πιάτα σας! Ιδανική τώρα το καλοκαίρι για μία μακαρονάδα, για μπρουσκέτες ή για βουτιές.

Κόκκινη σάλτσα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Φρέσκια σάλτσα ντομάτας με την ιδιαίτερη γεύση της πιπεριάς. Τα υλικά μιλούν από μόνα τους! Απολαύστε με ζυμαρικά, με ριζοσαλάτα ή με ψάρι!

σάλτσα για πίτσα

Μια εύκολη σάλτσα ντομάτας για πίτσα. Ετοιμάστε μπόλικη γιατί εξαφανίζεται!

λιαστές ντομάτες - λιαστές ντομάτες στο φούρνο - πέστο λιαστής ντομάτας - ντομάτες λιαστές - λιαστές ντομάτες παρασκευή - συνταγέσ με λιαστέσ ντομάτεσ - ντομάτα - ντομάτες

Κάθε χρόνο τον Αύγουστο που οι ντομάτες είναι στα καλύτερά τους, τις φτιάχνουμε λιαστές! Ο ήλιος τους αφαιρεί όλη την υγρασία και τους αφήνει όλη τη γεύση, τη γλύκα και τη μοσχοβολιά, για να τις απολαμβάνουμε όλο το χρόνο στις συνταγές μας.

Διαφήμιση

Μοιράσου το

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Κάτι μαγειρεύεται

Καλώς ήλθατε στο νέο Argiro.gr

Εγκατάσταση
×