Ταπεράκι στο γραφείο

Εσύ τι τρως στην δουλειά;

Το ταπεράκι στο γραφείο πρέπει να μας χορταίνει αλλά να είναι θρεπτικό και νόστιμο. Εδώ σας έχω πεντανόστιμες και θρεπτικές ιδέες για μεσημεριανό στη δουλειά. Αξιοποίησε τα περισσεύματα από τα μαγειρέματα της προηγούμενης ημέρας.

Μην αφήνεις τίποτα να πηγαίνει χαμένο. Με λίγο κοτόπουλο που περίσσεψε από το χθεσινό τραπέζι, μπορείς να συνθέσεις ένα νέο γεύμα για την δουλειά.

Εναλλακτικά, δημιούργησε ένα θρεπτικό γεύμα με πολλά λαχανικά και όσπρια, που θα σε γεμίσουν ενέργεια για να ανταπεξέλθεις στην κουραστική ημέρα σου στο γραφείο.

Νόστιμες ιδέες για ταπεράκι στο γραφείο

Ψήσε ρεβύθια και θα με θυμηθείς. Εκτός από τσιμπολόγημα νόστιμο, τα ψητά ρεβύθια μπαίνουν στις σούπες σου για έξτρα υφή, αλλά θα τα βάλεις και σε μια θρεπτική σαλάτα όπως αυτή.

Πατατοσαλάτα με τόνο. Εγώ τουλάχιστον την αγαπώ πολύ αυτή τη γεύση. Είναι χορταστική και πεντανόστιμη πατατοσαλάτα. Δοκίμασε την οπωσδήποτε.

Αν φτιάξεις την συνταγή μου για βελούδινο χούμους στο σπίτι, θα με θυμηθείς στην πρώτη μπουκιά. Αν πάλι βαριέσαι την διαδικασία του, τότε μπορείς να δοκιμάσεις το χούμους εμπορίου.

Μόλις προσθέσεις αυτά τα λαχανικά σοτέ, το vegan ταπεράκι στο γραφείο σου θα είναι εγγυημένα η καλύτερη επιλογή.

Μια υγιεινή πρόταση για ελαφρύ γεύμα στο γραφείο που θα σε γεμίσει ενέργεια.

Φτιάξε αυτή την φανταστική αρωματική βελουτέ σούπα με καρότο από το προηγούμενο βράδυ. Απόλαυσε την σαν βραδινό, κι όση περισσέψει θα γίνει το καλύτερο, πιο νόστιμο κι ελαφρύ ταπεράκι στο γραφείο.

Εδώ αξιοποιείς ότι λαχανικά έχεις στο σπίτι, συνδυάζοντας τα με ρύζι της επιλογής σου. Χορταστική και νόστιμη ρυζοσαλάτα, με δροσερή σάλτσα γιαουρτιού που θα σου γίνει συνήθεια.

Δοκίμασε αυτή την εναλλακτική κοτόσουπα και θα με θυμηθείς. Είναι το πιο γευστικό ταπεράκι στο γραφείο και θα το καταλάβεις στην πρώτη κουταλιά. Χορταστική, πεντανόστιμη και πολύ θρεπτική. Δεν είναι η κλασική κοτόσουπα αυγολέμονο, αλλά είναι υπέροχη!

Εάν σας άρεσαν οι ιδέες για ταπεράκι στο γραφείο, δείτε εδώ και φανταστικές ιδέες για μπάρες δημητριακών!

https://www.argiro.gr/2022/01/taperaki-sto-grafeio/