Πίσω

Όλοι έχουμε μια αγαπημένη συνταγή για ομελέτα σπέσιαλ

Ολοι εχουμε μια αγαπημενη συνταγη για ομελετα σπεσιαλ

Ένα τηγάνι με σπασμένα αυγά. Είτε είναι ελευθέρας βοσκής ή βιολογικό, το αυγό υπάρχει σε άπειρες συνταγές για ομελέτα σπέσιαλ και ο ρόλος του είναι σημαντικός. Σε κάποιες μάλιστα  μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε ολόκληρο είτε μόνο τα ασπράδια. Και φυσικά όταν μιλάμε για αυγά δεν εννοούμε μόνο της κότας. Δοκιμάστε ορτυκιού, πάπιας, χήνας και στρουθοκάμηλου και θα πάθετε πλάκα! Το ξέρατε ότι ένα αυγό στρουθοκάμηλου ισοδυναμεί με 20 αυγά κότας; Όπως και αν αποφασίσεις να τα φας, στο τηγάνι η στο φούρνο, πάντα θα είναι ένα από τα πιο εύκολα υλικά που μπορείς να καταναλώσεις μόνα τους σε εύκολες και γρήγορες ιδέες, αλλά που μαζί με άλλα υλικά κάνουν τέλειους συνδυασμούς και πιάτα. Χτυπήστε τα σε ένα μπολ μαζί με γάλα και βάλτε τα υλικά που αγαπάτε για να έχετε το τέλειο βραδινό. Ταιριάζουνε τέλεια με ντομάτα, πιπεριές, μανιτάρια, αλλαντικά, τυριά, πατάτες, σπανάκι και μυρωδικά!

Αυγά, ένα μαγικό υλικό!

Τα αυγά είναι ένα μαγικό υλικό, μια μοναδική πρώτη ύλη που μπορεί να μεταμορφωθεί και να ταιριάξει με ό,τι αγαπάς. Συνταγή για ομελέτα σπέσιαλ εκτός από πασπαρτού που ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα, μαγειρεύεται και με ποικίλους τρόπους. Είναι ένα  κλασικό φαγητό που γίνεται στο τηγάνι στο φούρνο.

Οι συνταγές με αυγά σπέσιαλ είναι πραγματικά αμέτρητες και ακόμα και αυτές που υπάρχουν παίρνουν τόσες παραλλαγές! Γεγονός είναι ότι είτε είσαι πρωτάρης, είτε έμπειρος, σίγουρα τον τελευταίο καιρό έχεις φτιάξει μια εύκολη συνταγή!

Βρείτε τις σπέσιαλ  συνταγές με ομελέτα από την Αργυρώ που θα ξετρελάνουν εσάς και τους αγαπημένους σας!

,
,

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται