Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΙ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΙ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Απλώνουμε τα αντικολλητικά χαρτιά στον πάγκο.
- Τοποθετούμε επάνω, από ένα φιλέτο ψάρι.
- Το βάζουμε στο χαρτί με τη ράχη να ακουμπάει στη λαδόκολλα.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ισομοιράζουμε τα ντοματίνια, το φινόκιο, το φρέσκο κρεμμύδι και τα καππαρόφυλλα.
- Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο. Κλείνουμε τις λαδόκολλες σε πακετάκι, γυρίζοντας τα πλαϊνά κάτω από το ψάρι.
- Η ένωση της λαδόκολλας να μείνει από πάνω ώστε να μην τρέξουν τα υγρά του φαγητού.
- Τοποθετούμε τα πακέτα σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20 λεπτά.
- Σερβίρουμε με σαλάτα, σπυρωτό ρύζι πιλάφι ή πατάτα.
Tips
- Εάν το φιλέτο που επιλέξατε είναι λεπτό σε πάχος, πχ τσιπούρα ή λαυράκι, τότε ο χρόνος ψησίματος μειώνεται κατά 10 λεπτά.