Εκτέλεση
Για το φιλέτο ψάρι στο φούρνο με λαχανικά, απλώνουμε τις λαδόκολλες στον πάγκο. Τοποθετούμε επάνω από ένα φιλέτο ψάρι, με τη ράχη να ακουμπάει στη λαδόκολλα.
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, ισομοιράζουμε τα ντοματίνια, το φινόκιο, το φρέσκο κρεμμύδι και τα καππαρόφυλλα.
Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, κλείνουμε τις λαδόκολλες σε πακετάκι, γυρίζοντας τα πλαϊνά κάτω από το ψάρι. Η ένωση της λαδόκολλας να μείνει από πάνω ώστε να μην τρέξουν τα υγρά του φαγητού.
Τοποθετούμε τα πακέτα σε λαμαρίνα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20΄.
Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα, σπυρωτό ρύζι πιλάφι ή πατάτα βραστή.
Διαβάστε οπωσδήποτε όλα τα μυστικά μου για να ξεχωρίζετε και διαλέγετε πάντα τα πιο φρέσκα ψάρια για το τραπέζι σας. Και αν θέλετε περισσότερες εύκολες και νόστιμες συνταγές με ψάρι ρίξτε μια ματιά εδώ.