Για το φιλέτο ψάρι στο φούρνο
Απλώνουμε τις λαδόκολλες στον πάγκο.
Τοποθετούμε επάνω από ένα φιλέτο ψάρι, με τη ράχη να ακουμπάει στη λαδόκολλα.
Προσθέτουμε Αλάτι και πιπέρι στα φιλέτα και ισομοιράζουμε τα ντοματίνια, το φινόκιο, το φρέσκο κρεμμύδι και τα καππαρόφυλλα.
Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, κλείνουμε τις λαδόκολλες σε πακετάκι, γυρίζοντας τα πλαϊνά κάτω από το ψάρι.
Η ένωση της λαδόκολλας να μείνει από πάνω ώστε να μην τρέξουν τα υγρά του φαγητού.
Τοποθετούμε τα πακέτα σε λαμαρίνα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20 λεπτά.
Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα, σπυρωτό ρύζι πιλάφι ή πατάτα βραστή.