Virgin Paloma

Virgin Paloma. Κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ, ό,τι πρέπει για να το σερβίρετε στα γιορτινά και όχι μόνο τραπέζια σας.

Μεσαία
0:07

2

5 λεπτά

2 λεπτά

virgin paloma - mocktail - mocktail argiro - virgin paloma argiro

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ VIRGIN PALOMA

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Εξοπλισμός

Κατσαρόλα

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ VIRGIN PALOMA

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

  1. Σε μικρή κατσαρόλα βάζουμε το μέλι, το τζίντζερ, το λάιμ (φλούδα) και νερό.
  2. Από την ώρα που θα πάρει βράση βράζουμε για 2′.
  3. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τον δυόσμο.
  4. Αφήνουμε στην άκρη για 10′.
  5. Σουρώνουμε το σιρόπι και το διατηρούμε στο ψυγείο για τα cocktails.

ΓΙΑ ΤΟ MOCKTAIL

  1. Βρέχουμε το χείλος 2 ποτηριών και τα βουτάμε σε ζάχαρη να ντυθούν.
  2. Βάζουμε στα ποτήρια τριμμένο πάγο.
  3. Ισομοιράζουμε τα υλικά: χυμό ρόδι, χυμό γκρέιπ φρούτ, λάιμ, σιρόπι τζίντζερ και τα καθαρισμένα ρόδια κι ανακατεύουμε.
  4. Προσθέτουμε την σόδα, ανακατεύουμε και γαρνίρουμε το ποτήρι.
  5. Γαρνίρουμε με φέτα γκρέιπφρουτ, φέτα λάιμ και βότανα ολόκληρα κλωνάρια.
Απόρρητο