Κατσικάκι κοκκινιστό στο φούρνο
Αυτό το κατσικάκι κοκκινιστό στο φούρνο, είναι το παραδοσιακό στιφάδο της Ρόδου και είναι μία εύκολη συνταγή με σάλτσα μοναδική.Σε μια λεκάνη...
ΜαγείρεψεΑυτό το κατσικάκι κοκκινιστό στο φούρνο, είναι το παραδοσιακό στιφάδο της Ρόδου και είναι μία εύκολη συνταγή με σάλτσα μοναδική.Σε μια λεκάνη...
ΜαγείρεψεΓια τα φασόλια με κρέας στην κατσαρόλα, βράζουμε πρώτα σε μία βαθιά κατσαρόλα το κατσίκι με μπόλικο νερό να μαλακώσει. Όταν γίνει...
ΜαγείρεψεΓια το παραδοσιακό κατσικάκι γεμιστό,κόβουμε πρώτα το κεφαλάκι, τις σπάλες και τα μπούτια από το σφαχτό και τα πλένουμε...
ΜαγείρεψεΓια την παραδοσιακή λακάνη Ρόδου, μουλιάζουμε πρώτα τα ρεβύθια στο νερό από την προηγούμενη μέρα. Βάζουμε το κατσίκι στο πήλινο σκεύος (λακάνη),...
ΜαγείρεψεΓια το κατσικάκι βουλωτό, πρώτααναμιγνύουμε σε μπολ αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και σκόρδα. Πλένουμε το κατσικάκι και το στεγνώνουμε...
ΜαγείρεψεΦτιάχνουμε το κατσικάκι στη λαδόκολλα γεμιστό με ρύζι,στύβοντας πρώτα τα λεμόνια πάνω στο σφαχτό και το αλείφουμε μέσα και έξω. Προθερμαίνουμε το φούρνο...
ΜαγείρεψεΓια το κοκκινιστό μοσχάρι με πατάτες στο φούρνο, ή όπως το λέμε στα νησιά μας, κυκλαδίτικο πατατάτο,Ζεσταίνουμε πρώτα το...
ΜαγείρεψεΠάντρεψα την Κρήτη και την Κύπρο σε μια λαχταριστή συνταγή με σκιουφιχτά μακαρούνια, χαλούμι και στακοβούτυρο!
ΜαγείρεψεΓια την πασχαλινή σούπα με βραστό κατσικάκι ξεπλένουμε πρώτα το κρέας.Το βάζουμε σε κατσαρόλα. Το σκεπάζουμε με νερό. Μόλις...
ΜαγείρεψεΓια το γεμιστό κατσικάκι στο φούρνοΖεματίζουμε πρώτα τη συκωταριά. Την ψιλοκόβουμε όπως στη μαγειρίτσα. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με ελαιόλαδο. ...
ΜαγείρεψεΚατσικάκι με αγκινάρες και μάραθο φρικασέ από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!
ΜαγείρεψεΓια το λεμονάτο κατσικάκι στη γάστρα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς C στις αντιστάσεις. Μπορούμε να βάλουμε ολόκληρο το κομμάτι...
ΜαγείρεψεΓια το κατσικάκι φρικασέ με μαρούλια και χόρτα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας απ’ όλες τις πλευρές.Προσθέτουμε το ξερό...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε να φτιάξουμε το κατσικάκι με χόρτα και μάραθο στην κατσαρόλα, τσιγαρίζοντας πρώτα στο λάδι τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε το κρέας. Όταν...
ΜαγείρεψεΓια το πασχαλινό κατσικάκι γεμιστό με τυριά, ζεματίζουμε πρώτα τη συκωταριά σε νερό που βράζει για 6΄-8 και την αφήνουμε να...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε το κατσικάκι αυγολέμονο, πρώτα ξεπλένουμε το κρέας ν' απομακρύνουμε τα κοκαλάκια απ' το ταλιάρισμα (τρόπος κοπής κρέατος). Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια...
ΜαγείρεψεΓια το κατσικάκι κλέφτικο στη λαδόκολλα, κόβουμε σε μερίδες μικρές το ξεκοκαλισμένο κρέας. Βάζουμε το κρέας για το κλέφτικο στη λαδόκολλα σε...
ΜαγείρεψεΟ λαμπριάτης είναι μια παραδοσιακή πασχαλινή αιγαιοπελαγίτικη συνταγή και για να τον φτιάξουμε, ζητάμε από τον κρεοπώλη να αφαιρέσει το κεφαλάκι και τα...
ΜαγείρεψεΤο κατσικάκι λεμονάτο στήνεται σε 5΄, το βάζετε στο φούρνο να ψήνεται και χαλαρώνετε, απολαμβάνοντας την κυριακάτικη ραστώνη. Θέλετε τίποτα καλύτερο;...
ΜαγείρεψεΓια τα μπριζολάκια τριπλέτα στο φούρνο Διαλέγουμε κρέατα από μικρό ζώο και ειδικά το χοιρινό για να ψηθούν στον ίδιο χρόνο.Προθερμαίνουμε το...
Μαγείρεψε