Σουπιές τηγανητές ξιδάτες
Σουπιές τηγανητές σβησμένες με ξύδι που γίνονται γλύκισμα. Η σάλτσα που δημιουργείται στο τέλος είναι φανταστική!
ΜαγείρεψεΣουπιές τηγανητές σβησμένες με ξύδι που γίνονται γλύκισμα. Η σάλτσα που δημιουργείται στο τέλος είναι φανταστική!
ΜαγείρεψεΈνα από τα πιο νόστιμα φαγητά που εκτιμούν ιδιαίτερα οι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου. Μάλιστα οι σουπιές είναι από τα...
ΜαγείρεψεΕύκολη και υγιεινή συνταγή από τη Ρόδο. Σουπιές με λαχανικά και πλιγούρι. Νηστίσιμη και πεντανόστιμη με πολλά λαχανικά και αρώματα.
ΜαγείρεψεΓια το φρικασέ θαλασσινών καθαρίζουμε τις σουπιές, αφαιρούμε το μελάνι και τις ψιλοκόβουμε σε μπουκιές. Καθαρίζουμε τα καλαμάρια και τα κόβουμε σε...
ΜαγείρεψεΟι σουπιές με σπανάκι και ρύζι, γίνονται κλασικά λεμονάτες αλλά μπορούν να γίνουν και κοκκινιστές με ντομάτα.Σε μία κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά,...
ΜαγείρεψεΟι σουπιές στιφάδο με κρεμμύδια και κόκκινη σάλτσα, είναι από τα αγαπημένα φαγητά της νηστείας και μη. Σε πολλές περιοχές παραλείπουν τη...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε το ριζότο με μελάνι σουπιάς πλένουμε και καθαρίζουμε τις σουπιές, κρατώντας 2 σακουλάκια με μελάνι (δουλεύουμε με γάντια, διότι...
ΜαγείρεψεΓια τις σουπιές με σπανάκι πρώτα καθαρίζουμε και πλένουμε τις σουπιές. Τις στραγγίζουμε και κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Κρατάμε το μελάνι τους...
ΜαγείρεψεΓια τις σουπιές με σπανάκι και φακές βάζουμε πρώτα τις φακές σε κατσαρόλα με μπόλικο κρύο νερό, να βράσουν, περίπου για 25΄, μέχρι...
ΜαγείρεψεΓια το φρικασέ νηστίσιμο καθαρίζουμε πρώτα και κόβουμε σε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς, τις σουπιές, το καλαμάρι ή το χταπόδι. Ζεσταίνουμε το...
ΜαγείρεψεΓια τις κοκκινιστές σουπιές με πατάτες γιαχνί, καθαρίζουμε πρώτα τις σουπιές (αν θέλουμε μπορούμε να κρατήσουμε στην άκρη το σακουλάκι της...
ΜαγείρεψεΓια την προετοιμασία Βγάζουμε τις σουπιές από τη συσκευασία και τις βάζουμε σε τρυπητό σκεύος, πάνω από ένα βαθύ μπολ, το οποίο...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε τις σουπιές με σέσκουλα πρώτα πλένουμε καλά τις σουπιές, τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε κομμάτια. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το...
ΜαγείρεψεΓια τις σουπιές φρικασέ ρίχνουμε πρώτα το λάδι στην κατσαρόλα να κάψει, μετά βάζουμε το κρεμμύδι το ξερό, το φρέσκο, το πράσο...
ΜαγείρεψεΓια τις σουπιές με χόρτα τσιγαριαστά μουσκεύουμε πρώτα το σιτάρι σε μπόλικο νερό για 1 ώρα. Το στραγγίζουμε. Το βάζουμε σε κατσαρόλα και...
Μαγείρεψε