Εκτελεση
Κόβουμε με μαχαίρι τις πιπεριές σε λωρίδες.
Σοτάρουμε πρώτα το κρέας στο ελαιόλαδο για 5 με 6 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα γύρω γύρω.
Προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 με 4 λεπτά.
Σβήνουμε με το τσίπουρο.
Πασπαλίζουμε με την πάπρικα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Αραιώνουμε τη μουστάρδα σε 1 φλ. νερό και περιχύνουμε την τηγανιά.
Μόλις το κρέας πιει όλα τα υγρά του και μείνει με το λάδι του προσθέτουμε το κρασί και τη ρίγανη και σιγοβράζουμε για 6 με 7 λεπτά ακόμη, ώσπου να μείνει η τηγανιά μόνο με το λάδι της.
Τη σερβίρουμε ζεστή.
Μυστικά
Στο τελείωμα μπορείς να προσθέσεις κομμάτια κεφαλοτύρι ώστε να λιώσουν με την ζέστη του τηγανιού.
Αν δεν έχεις μεγάλο τηγάνι, καλύτερα να σοτάρεις το κρέας σε δόσεις ώστε να ροδίσει σωστά χωρίς να πέσει η θερμοκρασία του λαδιού.